Suci, Mudah & Selesa

SUCI-URIS

Suci Urinal System

Anda sering mengalami masalah seperti:

Tidak dapat menahan kencing

Pundi kencing aktif

Prostat Bengkak

Kerap kali ke Tandas

Jom ikhtiar dengan penggunaan
Suci Urinal System (SUCI-URiS)

Suci-uris adalah alat bantu jemaah haji dan umrah bagi lelaki yang mengalami masalah untuk buang air kecil. Alat suci-uris adalah alat yang pertama didunia, kit buang air kecil patuh syariah.

Suci-Urinal System (SUCI-URiS) direka untuk membolehkan pengguna untuk membuang air kecil dengan mudah dan selesa tanpa perlu ke tandas. Produk ini telah menjalani ujian back flow bagi memastikan urin yang dikeluarkan semasa membuang air kecil akan terus mengalir ke dalam beg urin yang dibekalkan bersama dengan produk ini. Produk ini juga telah mendapat status patuh syariah daripada Mufti Wilayah Persekutuan & Kerajaan Negeri Melaka, lulus ujian yang dijalankan oleh SIRIM serta Lembaga Tabung Haji tiada halangan malah amat menggalakkan produk ini untuk digunakan oleh para jemaah haji dan umrah terutamanya lelaki.

Sesuai untuk:

KETIKA MENUNAIKAN HAJI & UMRAH

Kesukaran untuk menggunakan tandas semasa musim haji dan umrah adalah salah satu isu yang sering dihadapi oleh jemaah. Kemudahan tandas sememangnya tidak mencukupi untuk menampung jumlah jemaah yang semakin meningkat. Justeru itu, jemaah boleh menggunakan produk ini untuk berhadas kecik dengan lebih mudah.

KETIKA BERADA DI HOSPITAL

Pengguna yang berada di hospital mahupun di rumah yang tidak mampu bergerak boleh menggunakan produk ini untuk berhadas.

KESESAKAN LALU LINTAS

Sesuai untuk semua pengguna jalan raya yang terperangkap dalam kesesakan lalulintas.

PERGI MELANCONG

Produk ini membantu pengguna ketika melancong ke negara-negara yang tidak menyedikan kemudahan air untuk bersuci selepas berhadas kecil

SUCI-URiS ini telah direka untuk membolehkan pengguna untuk membuang air kecil dengan MUDAH dan SELESA tanpa perlu ke tandas

Keistimewaan SUCI-URiS:

great-job-icon-31168

✔ Tahan Lama
✔ Selamat Digunakan

great-job-icon-31168

✔ Pematuhan Syariah
✔ Mesra Pengguna

great-job-icon-31168

✔ Set Mudah Alih
✔ Mudah Dibasuh

Ciri-ciri SUCI-URiS

suci1

Cara Penggunaan

Untuk dapatkan Produk SUCI-URiS ini. Boleh dibeli secara online.